Sloopauto verkopen

Een sloopauto verkopen?

Soms is een auto in zo een staat dat deze niet meer te verkopen is. De enigste optie die je dan eigenlijk nog hebt is de auto als sloopauto verkopen of helemaal laten repareren. Soms is ook dit laatste niet meer mogelijk. Voor de sloperij maakt het niet veel uit als de auto helemaal kapot is. Werkende onderdelen worden los verkocht door de sloperij. Er zijn bijna altijd wel een aantal onderdelen te hergebruiken. Behalve losse onderdelen kunnen veel van de materialen van de auto ook gerecycled worden. Door je sloopauto naar de sloop te brengen weet je dus zeker dat het materiaal nog nuttig gebruik wordt.

Een sloopauto verkopen aan STS Holland

Bij STS Holland betalen we een eerlijk bedrag voor je oude auto. Een sloopauto verkopen kan je dan ook het beste aan ons doen. Naast dat wij je sloopauto’s kunnen inkopen kan je bij ons ook terecht om andere onderdelen te halen. Deze onderdelen komen van auto’s die wij eerder ingekocht en gesloopt hebben. Ook hierbij hanteren wij erg goede prijzen. Onderdelen die nieuw nog erg veel geld kosten heb je op de sloperij vaak al voor een aantal tientjes.

Neem contact op!

Wil jij graag weten wat wij nog over hebben voor jouw sloopauto? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen snel een bod doen op jouw auto en deze kunnen we meestal dezelfde dag nog overkopen. Zo heb jij snel geld voor je oude auto en kost het stallen van de auto je geen ruimte meer.

Bij STS Holland krijg je de beste service. Twijfel er dan ook niet over om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt. Wij beantwoorden deze graag. Contact opnemen kan zowel telefonisch als per e-mail. Wij proberen onze mails zo snel mogelijk te beantwoorden.