sloopauto Amsterdam

Een sloopauto Amsterdam verkopen?

Heb jij nog een sloopauto Amsterdam staan waar je vanaf moet? Deze kan je als beste naar de sloperij brengen. Bij een sloperij wordt deze auto nog goed gebruikt. Veel onderdelen worden nog los verkocht en krijgen zo weer een nieuw leven ingeblazen. Ook het materiaal van de auto is bijna altijd nog te recyclen. Thuis zal de sloopauto waarschijnlijk alleen maar verder wegrotten, terwijl er op de sloop gezorgd wordt dat elk deel zo goed mogelijk hergebruikt wordt. Er zijn dus eigenlijk alleen maar voordelen voor alle partijen. Jouw auto staat niet meer in de weg en je krijgt er ook nog eens een mooi bedrag voor.

STS Holland is een sloperij waar we een goed bedrag betalen voor je oude auto. Wij geven je een realistisch bedrag. Zelf verdienen we hier nog iets op door de doorverkoop van onderdelen en materiaal. Ook auto’s die helemaal niet meer te verkopen zijn aan de particulier kopen wij op.

Een sloopauto Amsterdam verkopen aan STS Holland

Bij STS Holland zijn we gespecialiseerd in het demonteren van sloopauto’s. De bruikbare onderdelen verkopen wij voor een kleine prijs weer door. Ook voor onderdelen kan je dus bij ons terecht. Veel onderdelen zijn nog in prima staat en stukken goedkoper dan de aanschaf van een nieuw onderdeel. Wil jij je sloopauto Amsterdam kwijt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag een eerlijk bedrag voor je oude auto.

Bij STS Holland vinden we communicatie met onze klanten belangrijk. Wij willen onze klanten altijd de beste service verlenen. Voor vragen kan je dan ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan zowel per e-mail als telefonisch. De mailtjes die wij binnen krijgen proberen we zo spoedig mogelijk te lezen en te beantwoorden. Van maandag tot zaterdag zijn wij open van 9 tot half 6.